Blog

Vad innehåller Gladskins Akne gel egentligen?

Vad innehåller Gladskins Akne gel egentligen?

Har du någonsin tittat på innehållsförteckningen på någon av våra förpackningar? De är faktiskt väldigt korta.

Det beror på att alla ingredienser har blivit noggrant utvärderade för att endast inkludera de absolut viktigaste – inga extra dofter, alkoholer, steroider, konserveringsmedel, parabener eller sulfater behöver finnas med.

Så vad gömmer sig egentligen på insidan?

Låt oss ta en närmare titt på några av våra vanligaste ingredienser:

Aqua

FÖRDELAR

Lösningsmedel

Hypoallergent

Vatten (Aqua) är den vanligaste ingrediensen i kosmetiska produkter. Det används främst som lösningsmedel för att lösa upp andra ingredienser eller i kombination med oljor för att skapa emulsioner.

Glycerin

FÖRDELAR


Fuktighetsbevarande ingrediens


Fuktighetsbevarande ingredienser håller kvar fukten i huden. Vårt växtbaserade glycerin drar till sig fukt från luften för att återfukta hudens yttersta lager.

Arginine HCI

FÖRDELAR


Mjukgörare


Den här ingrediensen fungerar som ett balsam för huden. Det erbjuder fuktgivande och läkande egenskaper när den appliceras på huden. Ett perfekt alternativ för skör och skadad hud.

Kalciumklorid

FÖRDELAR

Ökar viskositeten
Stabiliserar

Kalciumklorid är ett mineralsalt som också finns i naturen. Det ökar viskositeten i våra krämer och vår gel, vilket gör dem mer användarvänliga.


Staphefekt™️

FÖRDELAR

Angriper dåliga bakterier

Hjälper att återskapa balansen i hudens mikrobiom


Tänk dig Staphefekt
™️ som en superhjälte! Den är världens första enzym som selektivt bara angriper S aureus, den "dåliga" bakterien, som kan förvärra hudåkommor som eksem. Det som gör Stapefekt™️ ännu mer speciell är att den lämnar de goda bakterierna, som är nödvändiga för en hälsosam hud, intakta*

*in vitro studier

Previous article All articles Next article