Om företaget

Micreos

Micreos är ett holländskt bioteknologiskt företag, entreprenör och marknadsledare i utvecklingen av säker och målinriktad antibakteriell teknologi. Vårt företag är människoorienterat och vi utvecklar våra produkter baserat på grundlig kunskap utifrån våra kunders problem. Baserat på innovativ vetenskaplig forskning, delvis genomförd i samarbete med Tekniska högskolan i Zürich ETH, har Micreos redan introducerat flera FDA-godkända och prisbelönade produkter. Micreos företag arbetar tillsammans med kända forskningsinstitut och universitet i många olika länder. En stor del av vår forskning är offentliggjord.

Introducing Micreos Human Health

Micreos Human Health utvecklar produkter för människohälsan baserat på Micreos teknologi. Vi arbetar med många olika medicinska universitetscenter, inklusive Erasmus MC (EMCR), Amerikanska National Institutes of Health (NIH), Köpenhamns universitet, Kennemerland regionala offentliga laboratorium samt många hudläkare, hudspecialister och mikrobiologer. Gladskin är ett Micreos Human Health märke. Gladskins produkter är tillverkade av Micreos Human Health i Bilthoven.

Kontakt

Om du har några frågor, tveka då inte att kontakta oss. Vi hjälper gärna till. Du kan mejla dina frågor till sweden@gladskin.com. Vi försöker att besvara dina frågor inom ett dygn.

Kundvagn
×

Totalt-

Delsumma