Varför är det så?

Det finns miljarder bakterier på vår hud. Majoriteten av dessa är goda och skyddar huden. Men ändå innehåller många hudprodukter ingredienser som dödar de goda bakterierna. (Tänk exempelvis på ingredienser som alkohol, salicylsyra etc.)

Konsekvensen? Hudens naturliga skydd minskar och de skadliga bakterierna - som kan orsaka hudproblem - kan ta över. 

Gladskin skonsam hudvård

Som ett komplement till Gladskins produkter som innehåller Staphefekt (ingrediensen som endast dödar gula stafylokocker och lämnar kvar de goda bakterierna), har Gladskin också utvecklat dessa skonsamma hudvårdsprodukter. 

De här produkterna innehåller inte några ingredienser som dödar goda bakterier på huden och kan därför användas för (daglig) hudvård, utan att skada huden.

Råd

Vi är mer hygieniska än någonsin och använder allt mer (hud) produkter. Men ändå lider fler människor av hudproblem.

Har du akne, eksem, rosacea eller hudirritation? Använd dessa produkter i kombination med våra Gladskin produkter som innehåller Staphefekt.

Se produkter

Hitta den rätta produkten på en minut med det här testet.

Gör testet

Hitta den rätta produkten på en minut med det här testet.

Gör testet

Hur fungerar det?

Play

Riktad strategi

Många personer med hudproblem bär på gula stafylokocker i sin hud.

Den orsakar och förvärrar många inflammatoriska hudtillstånd, som akne, eksem, rosacea och hudirritation från rakning. Gladskins produkter, som innehåller enzymet Staphefekt™, är först i världen med att endast döda dessa bakterier.

Bakteriell hudbalans

Till skillnad från andra produkter, lämnar Gladskins produkter kvar de goda bakterierna - som behövs för en frisk hud. 

Detta främjar läkandet av en balanserad hudmikrobiom, som är nödvändigt för en frisk hud. Vi kallar detta för bakteriell hudbalans.

Säker och lämplig för daglig användning

Gladskins produkter har särskilt utvecklats för känslig hud och är lämplig för daglig användning för alla, oavsett om du är ung eller äldre. 

Produkterna innehåller ett litet antal ingredienser och är fria från aggressiva konserveringsmedel, parabener samt parfym. 

Kundvagn
×

Totalt-

Delsumma