Blog

Hudresa: Nicola Green

Hudresa: Nicola Green

Välkommen till HUDRESOR: i en spännande ny serie har vi börjat lyfta fram medlemmarna i vår community och deras otroliga framgångshistorier. Här kan de med sina egna ord berätta om sina personliga erfarenheter av eksem, rosacea och akne och den inverkan det har haft i deras liv—samt hur Gladskin gav den lindring de hade tillbringat så mycket tid på att söka efter.

Först möter du Nicola Green, en kund från Storbritannien som upptäckte Gladskin 2020 efter att ha kämpat med eksem sedan barndomen. Hennes berättelse är ett klassiskt exempel på behandlingsfrustration.

Söker efter svar

“Från när jag var yngre, fick jag alla de tyngre medlen från läkarna,” berättar hon, “men runt 14 eller 15 ville jag verkligen inte använda de lösningarna längre. Jag började prova nya saker. Vid denna tidpunkt provade jag något som [förmodligen] var revolutionerande i Storbritannien. Jag spenderade vad som kändes som en förmögenhet på hela produktsortiment utan att det gjorde någon skillnad, så jag gick tillbaka till läkarna. Någon sa åt mig att inte använda vaselin, så jag slutade använda det. Jag provade ett "helt naturligt" hudvårdsmärke när det släpptes. Inga av dessa hjälpte. Jag gick igenom så många olika fuktkrämer, dyra, billiga.”

Sedan kom en vändpunkt i Nicolas tillvägagångssätt. Efter år av läkare och hudvårdslösningar föreslog någon ett annat sätt att se på hennes eksem. “Vid 18 eller 19 års ålder besökte jag min vän i Ontario och hennes styvmamma sa till mig: Har du någonsin undersökt varför du får eksem?

“Jag hörde talas om att det kunde vara allergi mot glutamat, så jag undvek all glutamat. Någon berättade att jag kunde vara allergisk mot tandfyllningarna i min mun, så jag försökte ändra dem. Jag försökte undvika mejeriprodukter och rött kött och massor av livsmedel som kunde vara orsaken. Jag gjorde till och med en tarmrening. Jag spenderade vad som kändes som en förmögenhet. Mitt eksem fortsatte blossa upp hela tiden. Det blev bara värre, mina ögon blev riktigt ömma, mitt ansikte och Min hals blev riktigt dåliga.”

Mer än bara på djupet av huden

Frustrationen över att spendera så mycket tid och pengar tog ut sin rätt på Nicolas mentala välbefinnande och livskvalitet.. Precis som för många andra människor hade hennes uppblossande eksem och deras oförutsägbarhet en inverkan på mer än bara Nicolas fysiska hälsa. “Jag har förlorat relationer på grund av det, jag har förlorat vänner på grund av det. Hela min attityd när jag får ett utbrott är bara fruktansvärd. Jag vill inte prata med någon och jag vill inte gå ut. Jag vill inte träffa folk och jag vill inte att folk ska se mig.”

Om du känner igen dig i vad Nicola upplevde, då är du inte ensam. Uppblossande hudåkommor som är återkommande är ofta en källa till skam, men de behöver inte alls vara det! Nicola nämnde några hudvårds-influencers på Instagram som ärligt och öppet delar med sig av sin resa med inflammatoriska hudåkommor. Detta steg mot transparens och acceptans online hjälper människor att inte bara bejaka sin hud utan även att hitta lösningar som fungerar för dem.

Upptäckten av Gladskin

"Eksem har bokstavligen styrt mitt liv så Jag kan minnas..." Snabbt till 2020 då pandemin inträffade och jag var bara så trött på min hud. Jag bestämde mig för att hitta en eksemspecialist i London och såg en annons för Gladskin. Jag var så skeptisk, men jag såg den här videon på webbplatsen. Jag tittade på videon och tänkte bokstavligen, det här KAN vara orsaken. Det kändes som om jag har haft en bakterie, en infektion som jag inte kan bli av med. Så jag köpte en 15 ml flaska eksemkräm.”

“Först tyckte jag bara att det var ‘bra’, vilket för mig betyder att det inte irriterade min hud. Så jag fortsatte att använda Den. Sedan köpte jag en flaska till. Efter ungefär tre månader märkte jag att min t-zon började bli oljig! För mig, jag har aldrig känt mig oljig. Mitt ansikte är SÅ torrt. Jag började till och med få utslag (finnar) och jag märkte att hela min hud hade förändrats. Hela mitt ansikte och hals, jag kan inte ens beskriva. Det är inte samma hud som tidigare, det är helt enkelt inte samma.”

“När du har levt i 40 år med eksem i ansiktet och sedan får du denna fantastiska hy … 2020 var det värsta året för många människor och jag vet att det har varit en pandemi som varit hemsk, men ärligt talat har mitt liv förändrats helt.”

“Då och då, när jag är riktigt trött eller stressad, kan jag liksom få lite eksem som blossar upp, men då ökar min Gladskin-användning och nästa dag är det borta.”

Om du eller någon närstående kämpar med eksem behöver du inte nöja dig med konventionella behandlingar som erbjuder plåsterlösningar eller orsakar långsiktiga komplikationer. Gladskin eksemprodukter erbjuder eksemlösningar som fungerar med din kropp istället för mot den — utan alkoholer eller skadliga tillsatta ingredienser. Läs mer om vetenskapen bakom våra produkter här.

Previous article All articles Next article