Så här fungerar Gladskin

Det finns miljarder bakterier på vår hud. Nästan alla av dessa bakterier är goda och bidrar till en frisk hud. De är en del av vår 'mikrobiom', och borde lämnas ifred. Men, det finns även bakterier som kan orsaka problem. En av dessa är gula stafylokocker, som orsakar och förvärrar majoriteten av alla hudproblem, såsom akne, eksem och rosacea

Gladskin, som innehåller enzymet Staphefekt™, är världens första produkt som endast dödar gula stafylokocker. Till skillnad från andra produkter, lämnar Gladskins produkter kvar de goda bakterierna som är viktiga för en frisk hud. Detta återställer hudens mikrobiombalans. Det innebär ett stort genombrott för att ta itu med hudproblem.

Enzymet Staphefekt™

Alla bakterier har olika cellväggar. Enzymet Staphefekt™ har egenskapen att endast bryta ner de gula stafylokockernas cellväggar. Detta gör att bakterien genast kollapsar, som när man sticker hål på en ballong. Men, de goda bakterierna lever kvar. Till skillnad från antibiotika förväntas inte heller resistens mot enzymet. Att rikta sig mot gula stafylokocker leder till minskade symtom av många hudsjukdomar, inom bara ett par dagar.

Staphefekt™ är:
Den enda ingrediensen i världen som endast riktar sig mot oönskade gula stafylokocker och lämnar kvar den goda bakterien på huden.
En logisk och enkel strategi för personer med hudproblem, som i många fall kan begränsa eller förebygga användning av produkter med oönskade biverkningar. Tänk exempelvis på, kortikosteroider och antibiotika.
Säker och lämplig för daglig användning, även för yngre barn
Teknologin bakom Gladskins produkter är ett resultat av många års vetenskaplig forskning utförd av Micreos Human Health i samarbete med Tekniska högskolan i Zürich (ETH).

Mer information: www.staphefekt.com

More information