Varför Gladskin Rosacea?

Rosacea är en vanlig hudsjukdom, som karakteriseras av rodnad i ansikte, en svidande känsla samt varbölder. Orsaken till rosacea är okänd. Det är emellertid uppenbart att inflammations symtomen orsakas främst av de gula stafylokockerna. Nästan alla andra bakterier på vår hud bidrar till en frisk hud och borde lämnas ifred.

Riktad strategi

Antibiotika kan inte skilja mellan goda och dåliga bakterier, och långvarig användning kan leda till resistens och biverkningar. Med Gladskin som innehåller det aktiva enzymet Staphefekt ™ kan, för första gången, endast de skadliga stafylokockerna angripas, medan de goda bakterierna får leva kvar. Det gör att den bakteriella hudbalansen kan läka, vilket resulterar i en lugnare hud. 

Säker och lämplig för daglig användning

Gladskin Rosacea produkterna är särskilt utvecklade för personer med känslig hud. De är fria från parfym, parabener och aggressiva konserveringsmedel för att förebygga hudirritation. 

Se produkter

Hitta den rätta produkten på en minut med det här testet.

Gör testet

Hitta den rätta produkten på en minut med det här testet.

Gör testet

Hur fungerar det?

Play

Riktad strategi

Många personer med hudproblem bär på gula stafylokocker i sin hud.

Den orsakar och förvärrar många inflammatoriska hudtillstånd, som akne, eksem, rosacea och hudirritation från rakning. Gladskins produkter, som innehåller enzymet Staphefekt™, är först i världen med att endast döda dessa bakterier.

Bakteriell hudbalans

Till skillnad från andra produkter, lämnar Gladskins produkter kvar de goda bakterierna - som behövs för en frisk hud. 

Detta främjar läkandet av en balanserad hudmikrobiom, som är nödvändigt för en frisk hud. Vi kallar detta för bakteriell hudbalans.

Säker och lämplig för daglig användning

Gladskins produkter har särskilt utvecklats för känslig hud och är lämplig för daglig användning för alla, oavsett om du är ung eller äldre. 

Produkterna innehåller ett litet antal ingredienser och är fria från aggressiva konserveringsmedel, parabener samt parfym. 

Kundvagn
×

Totalt-

Delsumma